ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημά πραγματοποιεί προσωρινά αποστολές μόνο εντός Ελλάδας. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, τα προϊόντα θα σας αποσταλούν άμεσα μέσω του συνεργαζόμενου δικτύου της εταιρείας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.
Ο υπολογιζόμενος χρόνος παράδοσης είναι 1 με 2 εργάσιμες μέρες.
(Εξαιρούνται παραγγελίες που αφορούν χειροποίητα προϊόντα και η παράδοσή τους μπορεί να είναι μέχρι και 4 εργάσιμες ημέρες)

Παρακολούθηση Αποστολής
Για να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας και να δείτε σε ποιο στάδιο βρίσκεται θα πρέπει να επιλέξετε τον σύνδεσμο στο e-mail επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας και θα μεταφερθείτε στη σελίδα της εταιρείας ταχυμεταφορών (https://www.taxydromiki.com/TRACK). Εκεί εισάγετε τον αριθμό φορτωτικής (Voucher Number) για να παρακολουθήσετε την πορεία του πακέτου σας.
Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί.

Αποστολές εκτός Ελλάδος
Δωρεάν μεταφορικά μόνο για αγορές άνω των 50€!
Μόλις λάβουμε την παραγγελία, τα προϊόντα θα σας αποσταλούν άμεσα μέσω του δικτύου της DHL ή της Γενικής Ταχυδρομικής
Ο υπολογιζόμενος χρόνος παράδοσης είναι:
έως 3-5 εργάσιμες μέρες για αποστολές εντός Ευρώπης
έως 6-12 μέρες για τις υπόλοιπες διεθνείς αποστολές

Δασμοί και Φόροι
Ενδέχεται να χρεωθείτε με δασμούς και φόρους για κάτι που αγοράσατε. Επειδή τα προϊόντα που αγοράσατε δεν προέρχονται από την χώρα που βρίσκεστε, υπόκεινται σε τελωνειακό δασμό, ο οποίος είναι ένας δασμός ή φόρος που επιβάλεται σε αγαθά όταν μεταφέρονται μεταξυ διεθνών συνόρων. Το BLACK ROSE (ΞΑΝΘΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ) δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν χρεώσεις δασμών και φόρων. Στην περίπτωση που τα αγαθά κρατηθούν στο τελωνείο, απαιτείται πληρωμή των τελών αυτών για να απελευθερωθεί η παραγγελία σας.

Αποστολές στην Κύπρο
Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Standard Delivery: 10-14 εργάσιμες ημέρες παράδοση.
To κόστος των μεταφορικών είναι 17€ έως 2kg. Για κάθε επιπλέον κιλό (kg) η χρέωση αυξάνεται κατά 1 ευρω. Δωρεάν μεταφορικά με αγορές πάνω από 100€.

Μόλις λάβουμε την παραγγελία, τα προϊόντα θα σας αποσταλούν άμεσα μέσω του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής