ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Στο BLACK ROSE (ΞΑΝΘΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ) θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να είναι 100% ευχαριστημένοι από τις αγορές τους και τα προϊόντα μας. Στην περίπτωση όμως που το προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό ή διαφέρει με αυτό που είδατε στο site, είτε στην εικόνα, είτε στην περιγραφή του, μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 14 μέρες από την ημέρα παραλαβής του.

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας επιστρέψει το συνολικό ποσό του κόστους του προϊόντος. Οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal, με χρήση πιστωτικής κάρτας ή και αντικαταβολής στην περίπτωση που βρίσκεστε εντός Ελλάδας. Για να ενεργοποιήσετε την διαδικασία της επιστροφής, θα πρέπει πρώτα να στείλετε ένα email στο blackroselefkada@outlook.com για να μας ενημερώσετε. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, το αξιολογήσουμε και δούμε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα σας το αντικαταστήσουμε ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα στον λογαριασμό σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δεχόμαστε επιστροφή και αλλαγή/ αντικατάσταση του προϊόντος αν αυτό είναι σκουλαρίκια ή κόσμημα piercing.

 

Στην σπάνια περίπτωση που ζητήσετε αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα στο προϊόν, μπορείτε να παραγγείλετε ένα άλλο προϊόν. Εάν κάνετε ειδική παραγγελία χειροποίητου προϊόντος, BLACK ROSE (ΞΑΝΘΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ) δεν δέχεται επιστροφές.

 

Αλλαγές χωρίς την απόδειξή αγοράς δεν θα γίνονται αποδεκτές.

 

Σε περίπτωση που ένα κόσμημα σπάσει τότε τα BLACK ROSE (ΞΑΝΘΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ) δεν φέρουν καμία ευθύνη παρά μόνο αν έσπασε κατά την μεταφορά του προς εσάς.
Το κόστος της επιστροφής του προϊόντος σε κάθε περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

 

Για τυχόν ακύρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε στείλτε ένα email στο blackroselefkada@outlook.com, ή καλέστε στο 2645 102166 εντός δυο ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό της παραγγελίας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Οι παραπάνω πληροφορίες πρέπει να είναι ακριβείς και ίδιες με τα στοιχεία παραγγελίας για να μπορέσει να γίνει η επιβεβαίωση των στοιχείων σας.

 

Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το αίτημά σας να επεξεργαστεί και ολοκληρωθεί άμεσα.