ΠΛΗΡΩΜΗ

 

Πληρωμή με αντικαταβολή.
Το κόστος της αντικαταβολής βαρύνει τον πελάτη και ανέρχεται στο ποσό των 6.70€. Θα εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier κατά την παράδοσή της στον χώρο σας. Με την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας η συμφωνία της αγοράς πραγματοποιείται αφότου ολοκληρωθεί η πληρωμή σας. Εάν δεν έχει εξοφληθεί το ποσό της παραγγελίας τότε η κυριότητα του προϊόντος παραμένει σε εμάς.

 

Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με την τράπεζα Πειραιώς για την υπηρεσία πληρωμής με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Η πληρωμή με κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία μας δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει αυτομάτως σε ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της κάρτας. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην τράπεζα μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών της τράπεζας.

 

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:
BIC / Swift: PIRBGRAA
IBAN: GR6401724540005454082765106
Όνομα Δικαιούχου : Ιατροπούλου Ξανθή

Όταν πραγματοποιήσετε την κατάθεση του ποσού οφειλής θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής, στο οποίο θα αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας (ως αιτιολογία), στο blackroselefkada@outlook.com

 

Πληρωμή με Paypal
Η πληρωμή μέσω Paypal είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος πληρωμής για online αγορές. Για την πληρωμή της παραγγελίας, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να γνωρίζουμε σε καμία περίπτωση τα στοιχεία και δεδομένα λογαριασμού σας.